Over Manon

Mijn naam is Manon Borst en ik ben de oprichtster van Healthy Horse Affairs.

Het is geen geheim dat ik vanuit mijn voorliefde voor paarden dit bedrijf ben gestart. Paarden helpen door hun gezondheid te ondersteunen is het doel wat ik wil bereiken met dit bedrijf. Vandaar ook de naam Healthy Horse Affairs.

Healthy – Gezond

Horse – Paard

Affairs – Zaken

Dit is ook de reden dat ik gekozen heb een combinatie te maken van voeding en massage.

Met de paardenweegschaal help ik inzicht te geven in de gezondheid van je paard.

Door de juiste voeding en onderhoud van de spieren help ik de basis te leggen voor jouw paard om het lichaam optimaal te kunnen gebruiken.

Is de voeding uit balans? Dan is je paard uit balans.

Zijn de spieren uit balans? Dan is het paard uit balans.

Door samen te werken met de eigenaar van het paard komen we samen verder. Ons gezamenlijke doel is de gezondheid van het paard. Het is voor mij belangrijk om de eigenaar in te lichten over mijn bevindingen en ook te laten zien wat de eigenaar zelf kan doen om het paard te helpen. Zoals bijvoorbeeld een spier die gemakkelijk zelf gemasseerd kan worden.

Healthy Horse Affairs - paardenmassage

Opleidingen:

TTouch – Nelleke Deen

Paardenvoeding – David van der Doorn

Paardensportmassage – Guy Blom

Kinesiotaping – Stéphanie Van den Bergh

×

Hoi! Wil je een afspraak maken of meer info over wat ik voor je kan betekenen? Stuur me een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?