Reviews

6 reacties

 • Shelley

  Manon ken ik al langere tijd via stal. Manon heeft zich de laatste tijd erg verdiept in wat zij doet en weet dit goed over te brengen. Ze heeft mijn paard een aantal keer gemasseerd en mijn paard werd daar zichtbaar ontspannen van. Wij hebben ook een voedingsadvies gedaan bij Manon en dit was ook erg interessant, je komt zo tot een goed beeld wat je paard allemaal binnen krijgt. Manon neemt altijd de tijd voor jou en je paard en luistert goed naar wat je verteld.

  • Cynthia

   Manon heeft eerste de paarden goed bekeken en daarna een uitgebreid gesprek met ons. De uitslag van de rantsoenbererekening was heel interessant. Manon geeft goede tips. Ze neemt overal de tijd voor en ze weet echt waarover ze het heeft. Echt een aanrader!!!

 • Mariejelle

  Manon heeft voor onze pony een voedingsadvies gedaan. Manon heeft alles secuur en tot in de puntjes berekend en daarbij haar advies gegeven. Ook na het voedingsadviesgesprek is Manon gemakkelijk te bereiken voor eventuele vragen. Ze neemt alle tijd en is duidelijk in haar advies. Ik raad Manon zeker aan als je een voedingsadvies overweegt. Goede en fijne ervaring!

 • Salena

  Manon kwam voor het eerst bij ons op stal. Ze is erg rustig en heeft veel geduld voor de paarden die de weegschaal eng vinden. Erg fijn geholpen en wij waren allemaal heel erg tevreden!
  Dankjewel 🥰

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *