Reviews

14 reacties

 • Shelley

  Manon ken ik al langere tijd via stal. Manon heeft zich de laatste tijd erg verdiept in wat zij doet en weet dit goed over te brengen. Ze heeft mijn paard een aantal keer gemasseerd en mijn paard werd daar zichtbaar ontspannen van. Wij hebben ook een voedingsadvies gedaan bij Manon en dit was ook erg interessant, je komt zo tot een goed beeld wat je paard allemaal binnen krijgt. Manon neemt altijd de tijd voor jou en je paard en luistert goed naar wat je verteld.

  • Barbara van Bentley

   Manon neemt de tijd voor ruiter en paard. Zowel wegen, meten als het voedingsadvies zijn uitgebreid. Je mag de tijd nemen om je paard op de weegschaal te krijgen en het paard krijgt de tijd om het meten niet eng te vinden🤗.

   Wij hebben nu 2x voedingsadvies gekregen voor Bentley. De rantsoenbererekening is erg interessant en duidelijk leesbaar voor iemand die daar geen verstand van heeft. Sinds het voedingsadvies is m’n paard afgevallen en beter in bespiering geworden. Daarnaast heeft m’n paard veel meer energie!

   In elke situatie neemt Manon de tijd om te kijken of het voedingsadvies nog past bij het paard. Super blij mee!😇

  • Cynthia

   Manon heeft eerste de paarden goed bekeken en daarna een uitgebreid gesprek met ons. De uitslag van de rantsoenbererekening was heel interessant. Manon geeft goede tips. Ze neemt overal de tijd voor en ze weet echt waarover ze het heeft. Echt een aanrader!!!

 • Mariejelle

  Manon heeft voor onze pony een voedingsadvies gedaan. Manon heeft alles secuur en tot in de puntjes berekend en daarbij haar advies gegeven. Ook na het voedingsadviesgesprek is Manon gemakkelijk te bereiken voor eventuele vragen. Ze neemt alle tijd en is duidelijk in haar advies. Ik raad Manon zeker aan als je een voedingsadvies overweegt. Goede en fijne ervaring!

 • Salena

  Manon kwam voor het eerst bij ons op stal. Ze is erg rustig en heeft veel geduld voor de paarden die de weegschaal eng vinden. Erg fijn geholpen en wij waren allemaal heel erg tevreden!
  Dankjewel 🥰

 • Daniella

  Manon heb ik een paar weken geleden laten komen voor het masseren van mij pony van 20 jaar. Meteen al na de eerste behandeling was er een duidelijk verschil met voor en na de behandeling. Mijn pony zat weer lekker in zijn vel liep veel soepeler dan voor de behandeling. Zelfs nu enkele weken later is het resultaat van de massage nog goed zichtbaar.
  Manon is vriendelijk, klant en paard gericht. Legt alles goed uit tijdens de behandeling van wat ze tegenkomt en geeft passend advies.
  Kortom ben je op zoek naar een goede professionele masseur voor je paard of pony.
  Dan moet je zeker bij Manon zijn.

 • Martine Verhaar

  Manon heeft een heel duidelijk en haalbaar advies gegeven voor onze ponys. Ze luisterde zeer goed en kwam daarna met een uitgebreide analyse. We konden stoppen met de supplementen die wij gaven dus we hadden de kosten heel snel terug verdiend.

  • Aafke Dekkers

   Echt een super fijn consult. Er wordt ruim de tijd genomen om alles goed te doorlopen met zo min mogelijk stres voor het paard. Het wegen ging erg fijn en de uiteindelijk diagrammen voor het voedingsadvies zijn super interessant en makkelijk af te lezen. Mocht je twijfels hebben over het gewicht van je paard en een keer iemand laten kijken die echt verstand heeft van paarden voeding dan zou ik zeker een afspraak maken bij Manon. Je hebt er nog lang plezier van 🙂

   • Zoe

    Wat was het gezellig toen je langskwam met de weegschaal! De hele (dikke) ponyclub op de weegschaal en daarna voor mijn shet nog een voedingsadvies en afvalplan gemaakt! Je bent een hele leuke enthousiaste meid en hebt verstand van wat je doet. Ik ben erg benieuwd wat de weegschaal de volgende keer gaat zeggen dus tot snel!

 • Lisette vd Bosch

  Ik ken manon via de weegschaal. Ze komt meerdere keren per jaar bij ons op stal om te wegen. Dit is altijd in alle rust en ze neemt dan ook goed de tijd. De laatste 2 keer heeft ze mijn paard ook gemasseerd en getaped. Ook hierin neemt ze alle tijd voor je paard. Opvallend was dat de dagen na de massage en de taping mijn paard geen opgelopen achterbenen had na de nacht op stal te hebben gestaan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hoi! Wil je een afspraak maken of meer info over wat ik voor je kan betekenen? Stuur me een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?